Treningsleir til Torremolinos

Publisert: 07/04/2024 Oppdatert: 07/04/2024
Mange av Moss IL sine ungdommer har tilbragt påsken i Spania, og har trent godt sammen med resten av Team Østfold.

15 Moss IL utøvere,  4 trenere/ledere og flere søsken og foreldre har tilbragt påsken i Torremolinos. 

10 dager med god trening og masse sosiale aktiviteter sammen med resten av Team Østfold har gitt godt trenings-påfyll foran en ny sesong. 

Linn Oppegaard, Jorunn Bakkevig, Oliver Tollefsen, Ingrid Westberg, Iyna Tunkara, Nathaniel Trobe, Hannah Johannessen, Melvin Tollefsen, Jacob Holm, Norah Arnesen, Filip Nåvik, Thea Karlsen, Theodor W Eriksen, Olivia Hermansen og Julie Sofie Enga deltok fra Moss IL.
Gjengen fra Østfold var på rundt 70 utøvere, og et reisefølge på nærmere 90 stk. 

Wangelevene hadde allerede vært i Torremolinos en uke, når resten kom ned mandag 25. mars. Vi ble møtt av gode temperaturer og fine treningsforhold, og hadde fint vær de første fire dagene, før vi fikk tre dager med vekslende vær og mye regn, og hvor vi avsluttet med tre soldager før hjemreise på kvelden 3. april. 
Treningsfasilitetene vi brukte var banen i Torremolinos og banen i Benalmadena.

Det ble gjennomført gode treningsøkter på tvers av klubber, og med utvalgte kretstrenere som ansvarlige for de ulike øvelsene ble det god kvalitet for alle. 
Mellomdistansegjengen fikk gode økter på begge banene, i parkene og langs veiene i regi av Tanja Stauing og Tommy Prøitz med blant annet Åsmund Andre Nåvik og flere foreldre som hjelpetrenere.
Sprintgjengen fikk gode økter på begge banene, det ble løpt i trapper og motbakker. Jørn Tollefsen, Unn Merete Jæger og Jørgen Westberg holdt i denne gruppa.
Kast og hoppgjengen hadde gode og lange økter i Torremolinos med både kule, diskos, spyd, høyde og lengde på programmet i løpet av oppholdet. Glenn Klausen, Terje Jacobsen og Lars Jæger hadde kontroll på denne gjengen, sammen med en rekke hjelpetrenere fra klubbene. 

I tillegg til to økter om dagen ble det tid til sosiale aktiviteter på kveldstid med konkurranser, kortspill og Quiz. Hele gjengen var også på en ettermiddagstur med tog til Malaga, hvor det ble muligheter for shopping og cafekos. 

Vi takker hele Team Østfold for en flott treningsleir og mange nye minner i minneboken. Vi gleder oss allerede til neste år!
Og en ekstra takk til Styret i Østfold friidrettskrets og daglig leder i Østfold Friidrettskrets som legger ned mye jobb for at en slik treningsleir skal bli vellykket og gjennomførbart!