Aldersgruppe 10 - 17 år

Aldergruppen 9/10-17 år trener inne fra november til og med april og ute fra april til og med oktober. Treningen foregår i hovedsak i Mossehallen og Melløs. 
 
For å kunne gi et best mulig tilbud så er aldersgruppen 9/10-17 år delt i tre grupper.
 
Gruppe 1 - 9-10 år.
 
Dette er en breddegruppe hvor man er innom alle aktiviteter i friidrett.
 
Gruppen tar inn nye utøvere og er ideell for de som har holdt på med friidrett i flere sesonger men ønsker å fortsette å med flere øvelser.  
 
Er du ny i friidrett starter du på denne gruppen, for å bli kjent med de ulike grenene i idretten. Denne gruppen tilbyr allsidig trening på ditt nivå!
Gruppen trener 2 dager pr. uke. 
 
Gruppe 2 - 11-13 år.
 
Dette er en breddegruppe for utøvere 11-13 år. Gruppen trener mye sammen med gruppe 1, og kan utveksle trenere.  Gruppen kan trene noe mer spesifikt enn nybegynnere i gruppe 1. 
Gruppen trener 2 dager pr. uke, men kan ha nytte av egentrening. Det er et ønske at utøverne deltar på stevner i løpet av sesongen.
 
Gruppe 3 - 14 år og eldre
 
Dette er en gruppe for utøvere 14 år og eldre som har trent friidrett en stund, eller som begynner på friidrett etter fylte 14 år. Gruppen består av utøvere som trener allsidig, men som samtidig har begynt å spesialisere seg på enkeltøvelser. Treningen er lagt opp etter fellesskapstrening, men med muligheter for å trene på sine spesifikke øvelser, enten gjennom kastgruppen, mellomdistansegruppen eller at gruppen trener hopp og sprint på fellestreningene. 
Gruppen trener 3 dager i uken, og det forventes egentrening. Det forventes deltagelse på stevner.