Moss Idrettslag

Go to content
Skjultesider2018
20 000 til Moss IL fra Vaffelfondet
Fredag den 13. ble en riktig glad-dag for Moss IL. Fredag ettermiddag fikk nemlig MILs leder Øivind Røraas overrakt kr. 20 000 i form av gavekort fra Jernias Vaffelfond hos Jernia Mosseporten.

MIL er en av 15 frivillige organisasjoner som er trukket ut som en av årets vinnere i Jernias Vaffelfond hvis formål er å hedre og støtte den norske lokale dugnadsånden som er drivkraften i mange fritidsaktiviteter, ikke minst for barn og ungdom. For hvert vaffeljern de selger går 10 kroner til Jernia Vaffelfond. Wilfa bidrar med ytterligere 5 kroner for hvert Wilfa vaffeljern som selges hos Jernia eller på jernia.no. I tillegg vil en rekke av Jernias leverandører gi årlige bidrag til fondet.

Det hele startet med at Anne-Britt Tollefsen for en tid tilbake så en annonse fra Jernia Vaffelfond hvor frivillige lag og organisasjoner kunne sende inn søknad om støtte. Hun sendte så inn en søknad på vegne av MIL, og for ikke lenge siden, på selveste Vaffeldagen den 25. mars, fikk hun beskjed om at hennes søknad var en av de som hadde vunnet.

Kr. 20 000 er mye penger for en klubb som MIL. Dette bidraget gjør det blant annet mulig å fornye noe av inventaret på det nye, flotte kjøkkenet på klubbhuset, - så all ære til Anne-Britt for et flott initiativ og tydeligvis en god søknad!


Her får en tydelig fornøyd leder overrakt gavekortene fra Jernia Mosseportens Helge Horslund
Back to content