uminne2015 - Moss Idrettslag

Go to content

uminne2015

Skjultesider
Tre fra MIL til ungdomsmesterskapet i Ulsteinvik
Førstkommende helg arrangeres årets innendørs UM i friidrett. Denne gangen er mesterskapet lagt til den splitter nye friidrettshallen i Ulsteinvik med Dimna IL som arrangør. Fredag ettermiddag braker det løs og arrangøren melder 650 påmeldte deltakere.  Hvis en ser bort fra rekordåret 2014 hvor mesterskapet ble arrangert i sentrale Bærum med 808 påmeldte, så er det en økning på 20 deltakere fra Steinkjer i 2013.
Noen skader og uheldige omstendigheter gjør at MIL stiller med bare tre utøvere i årets mesterskap:

                                           Klasse                  Fredag                        Lørdag
Atcha Prommetta            G-16                    60 m                           200 m, lengde
Magnus A. Knarvik           G-16                    60 m                           200 m
Ellen Sjøblom                    J-16                     1500m kappgang

Med gull på samme distanse i fjor er det Ellen som har mest å forsvare. Hun har imidlertid slitt med beina siden i fjor og har derfor fått trent lite kappgang og føler seg veldig usikker på formen etter bare en konkurranse tidligere i år, og da på den doble distansen.

Atcha og Magnus har heller ikke konkurrert mye i vinter.  Begge har løpt 60 m ned mot sine personlige rekorder fra i fjor, mens 200 meteren i UM blir sesongens første av slaget. Det er derfor knyttet stor spenning til hva de kan få til etter en lang treningsperiode.  I lengde ligger Atcha på femte plass på statistikken hittil i år. Det er på papiret et stykke opp til de aller beste i klassen, men får han fullklaff med tilløp og hopp så kan det gå langt, og da kan han muligens også være med å kjempe om medaljene.

Mesterskapet vil bli webcastet i sin helhet, så det er mulig å følge deltakerne «hjemmefra». Det er bare å gå inn på hjemmesidene til UM inne 2015:
Her vil også resultater bli lagt ut fortløpende.
Vi ønsker Ellen, Magnus og Atcha lykke til
Back to content