Moss Idrettslag

Go to content
Skjultesider
Østfoldtafetten 2015
Moss Idrettslag deltok med to lag under Østfoldstafetten i Fredrikstad torsdag. I et flott arrangement med god deltakelse var det spesielt gledelig at begge Mosselagene hevdet seg godt. I klassen 11-16 år vant guttene med god margin, mens jentene løp inn til en flott tredjeplass.
 
For guttene startet Eirik Fredriksen som en kule, og gikk rett opp i ledelsen. Etter 700 knallsterke meter leverte han pinnen til Jens Ole Hollfjord som økte ledelsen på sin andre etappe (200m) mens Sondre Solstad Ellingsen på tredje etappe (100m) sikret posisjonen. Atcha Prometha løp en veldig god fjerde etappe på 480 meter, og kunne sende avgårde Vebjørn Østlie med en enda større ledelse. Vebjørn løp 1000 bunnsolide meter og overlot pinnen til ankermann Oliver Tollefsen, som avsluttet med 150 meter i fin stil og ensom majestet.
 
Jentene fikk en litt tøffere reise. Tuva Jacobsen på første etappe hadde tøff motstand fra eldre løpere og leverte pinnen litt bak teten. Maren Salvesen og Selma Jensen fulgte opp med solide løp, og Marit Pelle gjennomførte en sterk fjerde etappe. Den lengste etappen tok Astrid Skiri Refsdal seg av på en meget solid måte, slik at hun kunne gi pinnen til ankerkvinne Hedda K. Hauge som sikret bronsemedaljen.
 
Den yngste gruppa i Moss IL består av mange ivrige og flinke utøvere. Derfor er det ekstra gøy når de som lag presterer godt, slik i denne stafetten. Dette gir kjempefin motivasjon for kommende treningsøkter, og vi gleder oss til sommerens stevner starter i begynnelsen av mai.
Back to content