UM 2018

Publisert: 24/10/2018 Oppdatert: 24/10/2018
Helgen 31. august til 2. september gikk UM i friidrett av stabelen i Overhalla. De fem som representerte Moss IL gjorde sine saker bra, med både medaljer og sterke resultater

Helgen 31. august til 2. september gikk UM i friidrett av stabelen i Overhalla, Moss IL stilte med en noe redusert tropp og hadde fem utøvere på plass. På den første dagen hadde Moss IL fire utøvere i aksjon. Magnus Knarvik G18/19 hadde ikke helt dagen i et meget sterkt felt på 100m og nådde ikke til finalen. Frøya Eriksen og Mathilde Sofie Karlsen Klokseth stilte i tresteg J15. Mathilde tråkket til i siste omgang og sikret seg bronsje medaljen, Frøya hoppet godt og fikk en hederlig syvende plass. Tuva M. Jacobsen stilte i spyd og diskos J16. Det ble en sølvmedalje i spydkonkurransen og en femteplass i diskos. Alt i alt en god dag for Mossingene.

Det ble en tøff og lang andre dag for Mathilde og Frøya i J15. De møtte til start i lengde konkurransen og i høyde hopp. Begge jentene leverte solid innsats og kvalifiserte seg til finale i begge øvelser. I lengde ble det en fin 7 pl. på Mathilde. Frøya kjente en gammel skade og valgte å stå over lengde finalen for å ha en mulighet i høyde, og endte på en 12. plass. Frøya leverte en meget god høyde konkurranse men endte opp på den noe sure fjerdeplassen. Klubbvenninne Mathilde hadde ikke helt marginene på sin side, men fikk en fin 9. plass.

Magnus stilte til start på 200m flatt i G18/19 og gjorde godt fra seg, men nådde ikke finalen denne gangen. Tuva stilte i kulekonkurransen og gjorde gode støt rett under egen bestenotering og endte på en fin 6 plass i finalen. Sist ut på lørdagen var Sirianne Karlsen Rymoen i J18/19 2000m hinder. Hun leverte et flott løp,og trosset vanngraver og hinder bedre enn noen gang. Det betalte seg med en strålende sølvmedalje.

På søndagen var det bare Sirianne som var i ilden, hun stilte på 800m flatt og leverte nok en solid innsats. Sirianne var aktiv i løpet og var med på å prege heatet. På de siste meterene ble det litt for tøft og hun endte på en flott 11. plass totalt.Mossingene leverte en fin innsats i årets UM, med to sølv, en bronsje og mange gode plasseringer. Dette lover godt inn mot neste sesongs mesterskap.

​Alle resultatene kan sees her...
Flere bilder kan du se her...