Minneord over Bjørn Øivind Østlie

Publisert: 11/03/2021 Oppdatert: 11/03/2021

Minneord

Bjørn Øivind Østlie

 

Bjørn Øivind var aktiv og engasjert i Moss idrettslag i mange år, først som forelder, deretter som trener for mellomdistansegruppa og aktiv bidragsyter som funksjonær på stevner og andre arrangementer.

Vi vil huske ham som en person med godt humør og mye positivt engasjement. Han var interessert i andre menneskers ve og vel og spredte mye godt rundt seg. Han var trygg, opptatt av å se muligheter, ikke begrensninger og han hadde glimt i øyet.

Da han startet som trener gjorde han en stor innsats for å sette seg inn i hva som krevdes, og utøverne han trente opplevde en som ville dem vel og som la forholdene til rette som best han kunne. Bjørn Øivind så den enkelte, ikke bare som utøver og kollega, men som medmenneske og venn.

Sjokket var stort da vi fikk beskjeden om at han var død, 27. februar, 59 år gammel. Begravelsen fant sted fra Såner kirke 11. mars, der Moss idrettslag var representert ved Anne-Cecilie Rymoen og Øivind Røraas.

Våre tanker går i disse dager spesielt til Hilde, Erlend og Vebjørn, som har mistet en kjær mann og pappa. I takknemlighet for det han har betydd for Moss idrettslag, lyser vi fred over hans gode minne.

Knut Refsdal
Leder Moss IL