Moss Idrettslag

Go to content
Skjultesider2017
Klubbmesterskapet 24. september 2017
Moss IL arrangerte søndag 24. september klubbens eget klubbmesterskap på Melløs. Med 54 påmeldte utøvere fra egen klubb ble dette en skikkelig flott dag.
De yngste deltagerne var 6 år, mens den eldste har passert 70 år.

Dagen ble innledet med felles oppvarming til musikk på banen, hvor klubbens eldste utøvere varmet opp sammen med og ledet de yngste rundt på banen.
Stevnet åpnet med "søsken 60m" for de mange små søsken som er under 6 år. 16 små i alderen 2-5 år løp 60m sammen med en trygg hånd fra en søsken eller foresatt. Etter endt målgang ble det både pokal og matboks i premie.

For utøverne våre ble det konkurrert i 3 kamp. Alle utøvere stilte i minst 3 øvelser, og det var artig å se at flere av utøvere deltok i litt uvante øvelser denne dagen.
Deriblant våre mellomdistanseløpere som for anledningen konkurrerte seg i mellom i fire øvelser 100m, lengde, kule og spyd.

For de yngste ble det konkurrert i løp, hopp og kast, og det var full innsats og iver over alt på banen.
Meget gledelig at det også på sidelinja var god innsats og glede blant foreldre og besteforeldre som både hjalp til og heiet frem sin håpefulle og resten av klubbens medlemmer.

Over 25 funksjonærer stilte også gladelig opp og gjorde en super innsats på de mange øvelsene. Klubbhuset var åpent, og det var hyggelig å se at så mange satt seg ned og slo av en prat, og foreldregjengen i kiosken bidro til både gratis vaffel til utøverne og salg til små og store.

Tekst og foto: Anne Britt Tollefsen
Back to content