Moss Idrettslag

Go to content
Skjultesider2017
Ellen på Rekruteringslandslaget 2018
Etter en god høstsesong har Ellen Sjøblom (18) fått fornyet tillit og er tatt ut på rekrutteringslandslaget for 2018. Uttak foregår primært etter banesesongen utendørs, og Ellens resultater i høstens mesterskap har gitt henne en plass i «Holta Runners» – mellom-/langdistanse og kappgang.
Rekrutteringslandslaget 2018 består av 150 utøvere i alderen 16 – 22 år fordelt på 5 grupper:
·         Sprint/hekk
·         Mellom-/langdistanse og kappgang
·         Hopp
·         Kast
·         Mangekamp.

Laget drives som et tiltaksbasert prosjekt hvor målet med å bidra til å skape flest mulige finale- og medaljekandidater i seniorklassen. Når unge utøvere viser et potensiale som tilser at de innen to år er aktuelle for deltakelse i et internasjonalt juniormesterskap kan de bli tatt ut til rekrutteringslandslaget.
Alle utøverne inviteres inn i prosjektet med sin personlige trener med tanke på erfaringsoverføring og nettverksbygging.
Første samling for rekrutteringslandslaget 2018 ble arrangert sist helg i Skien fritidspark med planlegging av neste år som hovedfokus. I tillegg sto informasjon fra NFIF, foredrag, sosiale aktiviteter og ikke minst trening på agendaen.

Rekrutteringslandslaget i kappgang 2018 – fra v. Ellen, Fredrik Vaeng Røtnes – BUL-Tromsø, Lisa M. Løseth – Høyang IL, Josefin Greiff – Tønsberg FIK og Fride Møller Flatin, Dimna IL

Back to content